Wim Group Wim Group Wim Group
Wim Group Wim Group Wim Group
Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group
Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group
Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group
Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group Wim Group

Márkáink részleteiért kattints a logóikra!

Csatlakozz hozzánk!

Wim Group

#neverstop

Kik vagyunk?

„ …egy lelkes fiatalokból álló cég, aminek a vezetőiként mára 12 éve mozgunk a rendezvényszervezés világában. Gimnazista jóbarátokként - különböző korábbi projektjeink után 2013-ban hoztuk létre a WORLD IS MINE-t, amit máig zászlóshajó márkánkként tartunk számon. Hamarosan megalapítottuk a WIM GROUP Kft-t, ami mára több, mint 20 márkának az anyacége."

Bővebben
Wim Group

Mivel foglalkozunk?

A rendezvények és együttműködések ötleinek kialakításától, a stratégiai tervezéstől kezdve a marketingkommunikáció megvalósításán, helyszíni operatív kivitelezésén keresztül a konkrét rendezvény koordinációján át, az összegzésig minden munkafázisban saját csapattal vagyunk jelen.

Bővebben

Life is a journey!

Enjoy the ride!

Wim Group

Sikersztorik

Bármilyen piacon is tevékenykedjen az ember, a siker alapjának a hosszútávú, win-win együttműködéseket gondoljuk. Legyen ez akár B2B, akár B2C relációban, minden esetben erre törekszünk. A következő történetek is mind ilyen együttműködésekből fakadtak.

Wim Group

Rendezvényszervezőként:

Timmy Trumpet együttműködés

Timmy Trumpet (2020-ban a világ 10. legjobb DJ-je * DJMAG) első európai fellépését a mi színpadunkon tette meg (2015. április) - legyen szó bármilyen területről, az úttörő, innovatív stratégiában hiszünk. 2019-re Timmy Trumpet egyetlen éjszaka alatt az ország 2 gigantikus csarnokában lépett fel, a debreceni Főnix Csarnokban és a győri Audi Arénában - magángéppel átutaztatva.

Bővebben
Wim Group

Marketing ügynökségként:

Bomba együttműködés

2019 óta a BOMBA! social media ügynökségeként büszkén tervezzük meg és állítjuk össze a cég Facebook és Instagram felületeinek a tartalmait és tartjuk a kapcsolatot a céggel együttműködö influencerekkel.

Bővebben
Wim Group

Egyéb:

Rádió 1 együttműködés

A WORLD IS MINE Radio Show a Radio 1 állandó esti műsora az ország vezető lemezlovasaival és Juhász Gergővel. Nagy siker számunkra, hogy a műsorsáv korábbi hallgatottsági adatai a sokszorosukra növekedtek. Továbbá többször szerveztünk közösen egy „VIRTUAL PARTY” névre hallgató, online és FM-en elérhető félnapos műsort, aminek a közvetítése rendszerint a 2.000.000-s megtekintettséget is elérte.

Bővebben
Wim Group

Szponzoroknak

Folyamatosan jár az agyunk, folyamatosan nyitottak vagyunk.

Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk az olyan támogatók bevonására, akikkel szinergiában, az üzeneteink egymást erősíteni képesek. Az ő hozzájárulásuk révén tudunk olyan extra értéket létrehozni, olyan új színt vinni a rendezvényekbe, amelyek mind a két fél számára nagyon fontosak lehetnek.

Bővebben
Kapcsolatfelvétel

Csatlakozz hozzánk!

Egy folyamatosan fejlődő piacon tevékenykedve mindig nyitottak vagyunk az új, tehetséges fiatalokra, akikben tombol a bizonyítási vágy!

Ha karrierlehetőséget (sok jövőbeli baráttal... ) látsz bennünk – és úgy gondolod, hozzá tudnál tenni a csapatunk előrehaladásához, írj nekünk! Legyél akár olyan 15-20 éves, aki promóterként próbálná ki magát, vagy olyan 18-28 éves, aki munkalehetőséget keres, örömmel hallanánk felőled!

Küldd el bátran a bemutatkozásod és rövid motivációs leveled, hogyan képzelnéd el a közös munkát. Címezd üzeneted a hello@wimgroup.hu e-mail címre – és mielőbb visszajelzünk! Várunk!

Wim Group
#wimwarriors

WIM GROUP

Wim Group 1143 Budapest, Zászlós utca 56. 3.em. 1. Wim Group +36 70/5133766

© WIM GROUP 2021