Bármilyen piacon is tevékenykedjen az ember, a siker alapjának a hosszútávú, win-win együttműködéseket gondoljuk. Legyen ez akár B2B, akár B2C relációban, minden esetben erre törekszünk. A következő történetek is mind ilyen együttműködésekből fakadtak.


Rendezvényszervezői példák:

  • 2022-ben a Kincsem Park legendás helyszínén tarthattunk teltházas rendezvényt. Komoly kihívásokat tartogatott magában a terület, ahol nulláról kellett felépítenünk a HOLI PEACE Budapesthez szükséges alapokat.
  • 2021 óta a Magyar Vasúttörténeti Park Orient Csarnokába szervezünk több ezer fős rendezvényeket, évi több alkalommal. 
  • Timmy Trumpet (2022-ben a világ 8. legjobb DJ-je * DJMAG) első európai fellépése WIM-en történt (2015. április) - legyen szó bármilyen területről, az úttörő, innovatív stratégiában hiszünk. 2019-re Timmy Trumpet egyetlen éjszaka alatt az ország 2 gigantikus csarnokában lépett fel, a debreceni Főnix Csarnokban és a győri Audi Arénában - magángéppel átutaztatva.

 

 

Marketing-ügynökségi példák:

  • 2020 óta cégünk látja el a VALMAR zenekar teljes booking feladatait, akik 2023-ra az ország egyik legismertebb és legizgalmasabb produkciója lettek.
  • 2021 óta a ROMKERT Budapest teljeskörű marketing-, és rendezvényszervező ügynökségeként dolgozunk.
  • 2019 és 2021 között a BOMBA! social media ügynökségeként büszkén terveztük meg és állítottuk össze a cég Facebook és Instagram felületeinek a tartalmait és tartottuk a kapcsolatot a céggel együttműködö influencerekkel.
  • 2016 és 2020 között a RIO Budapest klub programtervezése, -szervezése mellett a hely online kommunikációját mi látjuk el.

 


Ilyen is – olyan is:

  • A WORLD IS MINE Radio Show a Radio 1 állandó esti műsora az ország vezetői lemezlovasaival és Juhász Gergővel. A műsorsáv korábbi hallgatottsági adatai sokszorosára növekedtek. Ennek keretein belül többször szerveztünk egy „VIRTUAL PARTY” névre hallgató, online és FM-en elérhető félnapos programot, aminek a közvetítése rendszerint a 2.000.000-s megtekintettséget is elérte.
  • A Ballantine’s Hard Fired hazai bevezető kampányban kiemelt országos részvételünk volt. Vidéken 30 „Hard Fired” rendezvény, majd kampányzárás több ezer fős teltházzal Budapesten.
  • A teljes Bolt kampány előkészítése a teltházas Holi Peace fesztiválon. A Holi Peace himnusz (Metzker Viktória x MissMood x Dukai Regina – Titok) videoklipjének főszponzora volt a Bolt, így a rendezvény előkommunikációjában a kiemelt szerep mellett a helyszínen is domináns megjelenést alakítottunk ki: a szomszédos épületek vetítése, egyedi beléptetőpont, sokezer lufi, hostessakció.

 

Nemzetközi fellépők, akikkel dolgoztunk: (a teljesség igénye nélkül)

Basshunter
Bastian Bux
Borgeous
Borgore
Brennan Heart
Brooks
Burak Yeter
Carnage
Cascada
Chris Lake
Dada Life
Daniel Portman
Dimatik
Dyro
Fedde Le Grand
Flux Pavilion
GTA
Headhunterz
Jay Hardway
Joel Fletcher
Laidback Luke
Mairee
MAKJ
Mark Dekoda
Mark Villa
Masta Ace
Nervo
Salvatore Ganacci
Sandro Silva
Showtek
Sikdope
Slushii
Smif N Wessun
Timmy Trumpet
Tini Gessler
TJR
Tony Junior
Tujamo
Uberjak'd
Will Sparks
Zonderling

 

 

WIM GROUP

Wim Group 1143 Budapest, Zászlós utca 56. 3.em. 1. Wim Group +36 70/5133766

© WIM GROUP 2021