Folyamatosan jár az agyunk, folyamatosan nyitottak vagyunk.

Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk az olyan támogatók bevonására, akikkel szinergiában, az üzeneteink egymást erősíteni képesek.
Az ő hozzájárulásuk révén tudunk olyan extra értéket létrehozni, olyan új színt vinni a rendezvényekbe, amelyek mind a két fél számára nagyon fontosak lehetnek.

A rendezvényszponzoráció fő előnyei támogatói oldalról:

  • Közvetlen hozzáférés a piachoz
  • Találkozási lehetőség az információt terjesztő véleményvezérekkel
  • Márkaismertség növelése
  • Hiteles közvetítőn keresztül, élménybe csomagolt megjelenés
  • Új, potenciális fogyasztók elérése
  • Interaktív csatorna, visszacsatolások

Egy 2016-os kutatás szerint a fogyasztók 72%-a pozitívan tekint azokra a márkákra, akik élményekkel szolgálnak nekik különböző rendezvényeken. A megkérdezettek 74%-a sokkal inkább vásárol olyan termékeket, amikhez emlékeket és élményeket tud kötni. *

…természetesen ezen felül rengeteg testközeli tapasztalatunk és kimutatásunk van, amit igény esetén egy személyes találkozón szívesen bemutatunk. Szinte minden esetben az alábbi szabályt követjük: egy részpiacról, egy rendezvény kapcsán egy kiemelt támogatóval dolgozunk. Ha érdekes Önnek, amivel foglalkozunk, keressen bátran minket a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

*EvenTrack 2016

WIM GROUP

Wim Group 1143 Budapest, Zászlós utca 56. 3.em. 1. Wim Group +36 70/5133766

© WIM GROUP 2021