A 25-30 feletti korosztályt célzó, prémium klubhelyszíneken és prémium köntösben megjelenő márkák találhatók ebben a csoportban. Ilyen márkák a gondozásunkban:

 

White Angel 

A hazai szórakoztatás királynője, az elegancia megtestesítője! A királynői rangot persze ki kellett érdemelni... Több tíz centis hóban, zuhogó esőben vagy hosszú hétvégén, amikor szinte kiürül a város, itt mindig telt ház és mindig fantasztikus hangulat van!

Negyedévente, mintha csak a képzelet birodalmába lépnénk. Ez, a semmilyen más élményhez nem fogható varázslat csak egyet jelenthet: White Angel.

Bed Beach

A szabadtéri élmények sztárja, amely zseniálisan ötvözi a szuperklubok nagyvilági életérzését és szeretett törzshelyeink otthonos hangulatát, a hálószobák érzéki, intim atmoszféráját és a legjobb nyári bulik feelingjét. Igen, jól emlékszel: ez nem más, mint a Bed Beach!

 

STUDIO

A diszkószínház. A buli, amely nagyobb az összes többinél. Egy élmény, melynek híre túlmutat az országhatárainkon. Több, mint 100 táncos, zenész, akrobata és sportoló egy helyen. STUDIO - ahol szeretnek Téged!

UP! The Club

A lift ajtó végleg bezárult, de mi nem felejtünk. Örökké a szívünkben él minden idők leghíresebb 4. emelete, amelynek legendája évente egy, exkluzív alkalommal elevenedik meg!

 

Összességében tehát elmondhatjuk – minden márkával, egy éves ciklust nézve kiemelt alkalmakon szervezünk rendezvényeket, a főváros legnagyobb klubjaiban – teltházzal. A cél pedig egyértelmű: a 2000-es és 2010-es évek klubhimnuszaival egy legendás éra hangulatát megidézni – és a már akkor szórakozó tömegeknek továbbra is minőségi, ikonikus alternatívákat biztosítani.

WIM GROUP

Wim Group 1143 Budapest, Zászlós utca 56. 3.em. 1. Wim Group +36 70/5133766

© WIM GROUP 2021