Budapesten, a Gellért-hegy tetején a Rádió 1 és a WORLD IS MINE csapata felcsavarta a hangerőt!

 

Napra pontosan egy évvel ezelőtt, este 21:00 órakor csendültek fel először a mára már jól ismert sorok: “Felkészültél? Készen állsz? Végy egy nagy levegőt!” ...és ezzel egyidejűleg új korszak nyílt a hazai rádiózás történetében!

Juhász Gerivel és az ország legjobb lemezlovasaival karöltve több, mint 1100 órányi adást tudhatunk a hátunk mögött! Ez idő alatt, a rezidenseink mixei mellett több exkluzív fellépővel is színesítettük és gazdagítottuk a műsort! Olyan világsztárokat láttunk vendégül a teljesség igénye nélkül, mint Timmy Trumpet, Armin van Buuren, Oliver Heldens, Sigala, vagy Dash Berlin.

Alig 2 hónappal a rádió show indulása után, személyesen is találkozhattunk a hallgatóinkkal. December 21-én megrendezésre került a Kickoff Party, ahol 8 órán keresztül, a WIM Radio Show teljes Dj gárdája és Juhász Geri szórakoztatta a nagyérdeműt! Ahogy azt illik - már az első közös rendezvényünk teltházzal dübörgött nyitástól, egészen a napfelkeltéig!

 

Ezt követően a vírushelyzet berobbanásával vissza kellett térnünk az éterbe. Az egész világon tomboló járvány ellenére, megtaláltuk a módját, hogy #együtt szórakozhassunk! Méghozzá rendhagyó módon!

Elindult a Virtual Party sorozatunk. A receptje egyszerű volt: mi élőben jelentkeztünk az ország különböző impozáns helyszíneiről, a hallgatóink pedig buliztak velünk az otthonuk adta biztonságos környezetből. Élőben streameltünk a Gellért-hegy tetejéről, a Balaton partjáról, majd a másfél évszázados történelemmel rendelkező Dreher sörgyárból. A WORLD IS MINE teljes Dj csapata a Disco’s HIT-tel és Lotfi Begivel kiegészülve összesen több, mint 30 órán keresztül szórakoztatta online a közel 6 millió érdeklődőt!Évekkel ezelőtt talán még álmodni sem mertünk arról, hogy egyszer a hét minden napján a saját műsorunk szól majd az ország egyik leghallgatottabb rádióján… Aztán 2018-ban valami elindult… Tervezgetés, ötletelés, készülődés és várakozás. 11 hónapnyi háttérmunka után végül megszületett az egyik legkedvesebb “gyermekünk”, a WORLD IS MINE Radio Show.

Szeretnénk köszönetet mondani a Rádió 1 teljes háttér stábjának, akik nap mint nap azon dolgoznak, hogy minden a lehető legprofibban és legmagasabb színvonalon működjön. Hatalmas hálával tartozunk az összes WORLD IS MINE Radio Show Dj-nek, akik a maximumot nyújtva hétről hétre az ország leghallgatottabb mixeit készítik! Külön köszönet a két lábon járó WIM Radio Shownak, a műsor szívének és lelkének, Juhász Gerinek!

Boldog születésnapot WORLD IS MINE Radio Show - kívánunk még sok közös, felejthetetlen pillanatot! 🎂

WIM GROUP

Wim Group 1143 Budapest, Zászlós utca 56. 3.em. 1. Wim Group +36 70/5133766

© WIM GROUP 2021