Bármilyen piacon is tevékenykedjen az ember, a siker alapjának a hosszútávú, win-win együttműködéseket gondoljuk. Legyen ez akár B2B, akár B2C relációban, minden esetben erre törekszünk. A következő történetek is mind ilyen együttműködésekből fakadtak.


Rendezvényszervezői példák:

  • Timmy Trumpet (2020-ban a világ 10. legjobb DJ-je * DJMAG) első európai fellépése nálunk történt (2015. április) - legyen szó bármilyen területről, az úttörő, innovatív stratégiában hiszünk. 2019-re Timmy Trumpet egyetlen éjszaka alatt az ország 2 gigantikus csarnokában lépett fel, a debreceni Főnix Csarnokban és a győri Audi Arénában - magángéppel átutaztatva.
  • Szlovák nyitás – 6.000 fő a pozsonyi Incheba Arénában a tavasz legnagyobb szlovák elektronikus zenei rendezvényén. A hazai rendezvényszervezői KKV-szektorban egyedülálló az ilyen mértékű külföldi terjeszkedés.
  • A volt Syma, mai BOK Csarnokban egyedülálló, elővételben teltházas elektronikus rendezvényt tudtunk tartani 2017 tavaszán.

 

 

Marketing-ügynökségi példák:

  • 2019 óta a BOMBA! social media ügynökségeként büszkén tervezzük meg és állítjuk össze a cég Facebook és Instagram felületeinek a tartalmait és tartjuk a kapcsolatot a céggel együttműködö influencerekkel.
  • 2016 óta a RIO Budapest klub programtervezése, -szervezése mellett a hely online kommunikációját mi látjuk el.
  • 2013 óta cégünk bonyolítja a Városliget Café online kommunikációját.

 

 


Ilyen is – olyan is:

  • A WORLD IS MINE Radio Show a Radio 1 állandó esti műsora az ország vezetői lemezlovasaival és Juhász Gergővel. A műsorsáv korábbi hallgatottsági adatai sokszorosára növekedtek. Ennek keretein belül többször szerveztünk egy „VIRTUAL PARTY” névre hallgató, online és FM-en elérhető félnapos programot, aminek a közvetítése rendszerint a 2.000.000-s megtekintettséget is elérte.
  • A Ballantine’s Hard Fired hazai bevezető kampányban kiemelt országos részvételünk volt. Vidéken 30 „Hard Fired” rendezvény, majd kampányzárás 6.000 fős teltházzal Budapesten.
  • A teljes Bolt kampány előkészítése a teltházas Holi Peace fesztiválon. A Holi Peace himnusz (Metzker Viktória x MissMood x Dukai Regina – Titok) videoklipjének főszponzora volt a Bolt, így a rendezvény előkommunikációjában a kiemelt szerep mellett a helyszínen is domináns megjelenést alakítottunk ki: a szomszédos épületek vetítése, egyedi beléptetőpont, sokezer lufi, hostessakció.

 

Nemzetközi fellépők, akikkel dolgoztunk: (a teljesség igénye nélkül)

Basshunter
Bastian Bux
Borgeous
Borgore
Brennan Heart
Brooks
Burak Yeter
Carnage
Cascada
Chris Lake
Dada Life
Daniel Portman
Dimatik
Dyro
Fedde Le Grand
Flux Pavilion
GTA
Headhunterz
Jay Hardway
Joel Fletcher
Laidback Luke
Mairee
MAKJ
Mark Dekoda
Mark Villa
Masta Ace
Nervo
Salvatore Ganacci
Sandro Silva
Showtek
Sikdope
Slushii
Smif N Wessun
Timmy Trumpet
Tini Gessler
TJR
Tony Junior
Tujamo
Uberjak'd
Will Sparks
Zonderling

 

 

WIM GROUP

Wim Group 1143 Budapest, Zászlós utca 56. 3.em. 1. Wim Group +36 70/5133766

© WIM GROUP 2021