A koronavírus okozta karanténban 2020 tavaszán lehetőségünk adódott visszaemlékezni az elmúlt évek legkalandosabb pillanataira. Ezt a sorozatunkat WIM BACKSTAGE-nek neveztük el.

WIM BACKSTAGE #001 – Miért lett WORLD IS MINE a WORLD IS MINE?

Engedjetek meg egy rövid történetet, amely talán minden magyarázatnál többet átad...

Érettségi. Egy 12 éve tartó rendszer végéhez közeledve zakatoltunk az írásbeli felé. Szusszanás, #túlvagyunk, majd nagy levegővétel után a tekintet már a szóbeliken - az már tényleg a végének a VÉGE. A felkészüléssel folytatott kínlódást hol az izgalom, hol a meglepetésszerűen megérkező nyugalom váltogatta, így lehetőségem sem volt azon gondolkozni, hogy milyen pillanatok várhatnak majd a legvégén. Pedig de jó is lett volna látni a hosszú út utáni #megérkezést. 12 ÉV után egy fejezet lezárult - azon a napon elmondhatatlan érzések kerítettek a "hatalmukba". Abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a padtársam és egyben tizenéve osztálytársam/barátom szintén velem egy napon tette le a képzeletbeli középiskolás lantot. Együtt, a végtelen szabadságérzet és "súlytalanság" érzésével vettük a nyakunkba gyalogosan a naplementében fürdőző Budapestet. 🌇 A - frissítő fröccsök vezérelte megállóknak is köszönhetően 🍷 - szinte beesteledett, amikor a kellemes szellő átjárta Lánchídra léptünk rá. Ott, a híd közepénél egy jó néhány perces megálló mellett döntöttünk - végignéztem Budapesten. A szellő pont kellemes volt, a #kalandtárs a jobbomon egy olyan kötelék, akivel gyermekből fiatal felnőtté váltunk. Azt éreztem, hogy innentől minden más lesz. Azt éreztem, hogy akkor és ott van egy hosszú út utáni megérkezés. Egy lehetőség, ami a végtelen erejével bír. #WORLD_IS_MINE érzés. Egy olyan érzés, egy olyan élmény, amire a #legeslegvégéig emlékezni fogok. Akkor és ott ugrott be először a leírhatatlan szabadságérzés és életöröm kettőse között ez a 3 szó.

Ezek vagyunk. Ezért vagyunk #Élményvadászok. Mert ezek azok a pillanatok, amikért élni valóban érdemes. Ezért kezdtünk el csoportokat vinni a szalagavatót követően a Citadellára, ezért vesszük birtokba a Hősök terét, ezért szól a főnyeremény a hőn szeretett világsztár mellé, ezért dobjuk a szivárvány összes színét a magasba és ezért emelünk fel valakit tolókocsiban is a tömeg legtetejére...

Nem azért, mert David Guetta. Szeretjük, #nemhivatalosan mindig egy képzeletbeli himnusz lesz - de mi valami egészen más vagyunk.

Köszönet, ha ezt a sok-sok sort mind elolvastátok 🔥 - ennyi év és egy ilyen furcsa helyzet kellett ahhoz, hogy ezek a gondolatok ilyen formában Hozzátok is eljuthassanak.

Ha Nektek is volt már #WORLD_IS_MINE_érzésetek az életetekben, nagyon szívesen vesszük Tőletek Facebookon, Instán, akár #privátban, akár #kommentben - ahogy kényelmes. Ezekben a furcsa időkben jó érzés lehet mindannyiunknak pozitív gondolatokkal feltöltődni és megérezni azt, hogy mi az, ami igazán jó, mi az, ami igazán élmény és igazán fontos.

Ne aggódjatok - hamarosan újra #felszállunk! 🙏🧡 A világ egyik legszebb ajándéka egy hosszú út utáni #megérkezés...

Tartsatok ki! 🙏

/// WORLD IS MINE, Berti ///

WIM GROUP

Wim Group 1143 Budapest, Zászlós utca 56. 3.em. 1. Wim Group +36 70/5133766

© WIM GROUP 2021